Miért távozott Nyerges Zsolt a Közgéptől?

Nyerges Zsolt az Indexnek elmondta, miért távozott a Simicska Lajos tulajdonában álló Közgép Zrt. elnöki posztjáról.
Napi.hu, 2017. január 14. szombat, 20:42
Fotó: Napi.hu

Hallottam már egy-két hülyeséget, de ez a jereváni rádió kategóriája. Bárki találja ki ezeket a sztorikat, nagyon élénk a fantáziája - mondta az üzletember az Index kérdésére. Az elmúlt napokban több Fidesz-közeli portál írt arról, hogy Simicska és Nyerges összeveszett.

Nyerges nemcsak az összeveszésük tényét cáfolta, hanem arról is beszélt, hogy bár a cég menedzsmentjéből távozott, a Közgépnek továbbra is tulajdonosa, és így Simicska üzlettársa marad. Részvényesként továbbra is nagyon fontos nekem, hogy a vállalat minden szempontból eredményesen működjön - fogalmazott az Index kérdésére.

Szavai szerint egy nagyvállalat irányítása folyamatos figyelmet és rengeteg energiát követel, amit már nem akart vállalni. Az az igazság, hogy belefáradtunk az elmúlt évek mindennapi küzdelmeibe - mondta Nyerges, aki ezentúl a hobbijainak akar élni.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Dakota Summer, 2017.01.15 12:06

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

megalodon, 2017.01.15 08:23

Minek dolgozzon ha van pénze ! Inkább pecázzon, kirándulgasson és vigyázzon az egészségére.

Tudni kell beszállni és kiszállni is valamiből különben elviszi az infarktus vagy kicsinálja a maffia..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html