Milliárdos magyar beruházásról döntött a multi

Mintegy másfél milliárd forintos beruházást hajt végre a Mars Kisállateledel Gyártó Kft. Csongrád-Bokroson, a társaság új gyártósorokat telepít - tájékoztatta a vállalkozás hétfőn az MTI-t.
Dzindzisz Sztefan, 2017. július 10. hétfő, 08:38
Fotó: Unsplash

A közlemény szerint a beruházásnak köszönhetően hetvennel nő a munkatársak száma, így a Mars már kilencszáz embernek biztosít megélhetést a térségben.

A beszállítóknál is további új munkahelyeket teremt a fejlesztés, fűzték hozzá. A beruházás során a vállalat számít a térségben található magas szintű mérnöki és kivitelezési szaktudásra is - írja az MTI.

A Mars globális családi vállalkozás csaknem 35 milliárd dolláros tőkével. A virginiai McLeanben lévő központ mellett a vállalat több mint 80 országban van jelen, munkavállalóinak száma több mint 85 ezer. (A Nestlé is Magyarországon bővít.)

A Csongrád-Bokroson épült állateledelgyárban több mint nyolcszáz munkatárs dolgozik. A gyár évente 150 ezer tonna állateledelt exportál a világ 25 országába Európában és világszerte.

A vállalat budapesti kereskedelmi egysége több mint száz munkatársat foglalkoztat.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

terabit, 2017.07.10 10:41

@henker: akkor talán most már te is fogsz találni állást végre, tanulás nélkül is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

henker, 2017.07.10 09:47

Elvándorolt már 700 ezer szakképzett, diplomás magyar, Orbansiztánban meg lesz hetven(!!!) új munkahely a betanított csomagolóknak! Juhé, újabb Jobban teljesítés forog fenn! Csak így tovább fideszkomcsi elvtársak!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html