Milliós számlákkal sokkol az MKB Biztosító

Körülbelül kilencvenezer autós ügyfelével játszik furcsa játékot ezekben a hetekben az MKB Biztosító Zrt. amely néhány hete meghirdette 2017-es kötelező gépjármű felelősségbiztosítási díjait. A cég honlapján olvasható tarifatáblázat döbbenetes számokat tartalmaz, és aki nem figyel, akár a tudtán kívül biztosítás nélkül maradhat.
Napi.hu, 2016. november 22. kedd, 17:25
Fotó: Napi.hu

Mintegy kilencvenezer autós ügyfelét hozza nehéz helyzetbe az MKB Biztosító Zrt., miután a cég november elején átlagosan évi 1-2 millió forintra emelte a korábban néhány tízezer forintos kötelező biztosítási díjait - írja  a Totalcar.

Az MKB honlapján november elején közzétett tarifatáblázatban az Alfa Romeótól a Trabantig az összes fontos autómárka és tízféle teljesítménysáv szerepel. A biztosítási alapdíjakat ez a két paraméter határozza meg leginkább és ha mindent a mostani formájában hagy a cég, egy Trabant tulajdonosa jövőre akár 1,7 millió forintot is fizethet, illetve ennél legfeljebb egy kicsit kevesebbet, ha évek óta nem okozott kárt, magas a bónuszfokozata, vidéki, nő és nem fiatal.

További részletekért kattintson laptársunkhoz!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2016.11.22 21:26

Persze persze. Csak mondjuk sanyi bácsi akinek az öreg lada áll a garázsban amivel a temetőbe és a szomszéd falu templomjába szokott járni havonta egyszer és most épp combnyaktöréssel kórházban fekszik ami után majd egy tüdőgyuszi következik így talán februárban majd elolvassa az értesítőt az "új díjakról" és a felszólítást is a fizetésre ezért már vihetik is vissza egyből a kórházba agyvérzéssel :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

megalodon, 2016.11.22 18:47

Iszonyat szánalmas ez a cikk, eléggé gáz, hogy az olvasóknak kell megírni mégis mi a frász va..

Ugyebár a CIG megvette az MKB biztosítót aki NEM foglalkozik kötelezőkkel.

AZ MKB az összes kötelezőjét év végével felbontja azaz felmondja, mivel új tarifát kell "hirdetnie" így aztán megtolta a ceruzát, hogy senki se kössön új biztosítást náluk !!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html