Minden kgfb-tarifa egy helyen

Elindult a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) Díjnavigátora, amely valamennyi érintett biztosító kötelező biztosítási tarifáját pontosan, teljes körűen, valamennyi kedvezménnyel együtt tartalmazza.
Napi.hu, 2014. november 7. péntek, 11:40

A Díjnavigátor ötödik éve műkökdik. A szövetség hitelesített kalkulátora egyedi eszköze a díj-összehasonlításnak: az itt szereplő tarifákat és az összes elérhető kedvezményt a biztosítók előzetesen ellenőrizték, tesztelték, és írásban jóváhagyták. A Mabisz Díjnavigátorában szereplő adatok így minden esetben hiánytalanok és pontosak.

A biztosítók az idén is csaknem százféle kedvezményt kínálnak ügyfeleiknek: továbbra is a családi kedvezmény, az e-kommunikáció, a csekkes befizetést helyettesítő banki átutalás, a csoportos beszedési megbízás választása, illetve az éves díjfizetés vállalása biztosít a legtöbb biztosítónál kedvezményt.

A Mabisz statisztikái szerint az összes, mintegy 4,167 millió jármű 52 százaléka (2,167 millió gépjármű) kgfb-szerződésének évfordulója továbbra is január 1-je. Összesen 2,691 millió személyautó van magánszemélyek tulajdonában, közülük 1,433 millió gépkocsi január 1-jei évfordulós, esetükben kerülhet sor évfordulós biztosítóváltásra.

A magánszemélyek tulajdonában álló autók többsége - 38,7 százaléka - B10-es kategóriájú, míg A0-s kategóriájú a személygépjárművek 11,64 százaléka.

HOZZÁSZÓLÁSOK