Ingyenesen elérhető lesz két hétig egy kódolt csatorna a MinDig TV-n

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői szeptember 6. és 18. között ingyenesen érhetik el a Minimax gyerekcsatornát - jelentette ne az Antenna Hungária (AH).
Szabó Zsuzsanna, 2020. szeptember 7. hétfő, 13:55
Fotó: Pixabay

A MinDig TV kínálatában kizárólag a Minimax lesz kódolatlanul elérhető a szeptember 6. és 18. között időszakban, amikor három vadonatúj mesével is találkozhatnak a gyerekek - derül ki az AH és a MinDig TV közleményéből.

Szeptember 5-én indul a Filly Fantázia és szeptember 7-én folytatódik az Állati küldetés a legújabb évaddal.

A fenti premiereken túl a megszokott kedvencekkel is találkozhatnak a kicsik, hiszen képernyőre kerül a Barbie: Dreamhouse Adventures, a Bébi úr újra munkában, és a Talking Tom és barátai is.

Szeptember közepétől válnak elérhetővé a MindigTV Extra előfizetők számára a JimJam népszerű meséi on-demand formában is, így a gyerekek bárhol, bármikor megnézhetik kedvenceik kalandjait a mindiGO-n.

A MinDig TV nézők számára időszakosan elérhető kódolatlan csatornákat 2020. szeptember 6-án reggel 6 órától valamennyi vételkörzetben DVB-T2 adásmódban, HEVC kódolással sugározzuk. Amennyiben egy automatikus újrahangolást követően sem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem alkalmas a DVB-T2 adások vételére - közölte az AH.

HOZZÁSZÓLÁSOK