Vagyontárgyakat vett zár alá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Szeremley Huba feleségének cégénél - idézi a Cégközlöny információját a Népszabadság. (Szerelmley Huba 7,6 milliárd forintos vagyonnal a 86. helyen szerepelt a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb című kiadvány 2014-es rangsorában, ezt követően azonban kiesett a listáról - a szerk.)

A hír szerint az intézkedést a Veszprémi Törvényszék rendelte el, ám a rendőrség a napilap megkeresésére csak annyit árult el, hogy bűncselekménnyel okozott kár megtérülése miatt vették zár alá a vagyonelemeket. Hogy pontosan miket, arról nem nyilatkoztak.

Szeremley súlyos csalási ügybe keveredett. Azzal vádolják, hogy egy társával több százmillió forintot csalt ki olyan emberektől, akik nagy vagyont veszítettek a brókerbotrányban. A gyanú szerint azt ígérték, hogy vissza tudják szerezni a pénzt, mégpedig úgy, hogy megszerzik a brókercégek vezetőinek vagyonát. Ehhez előre befizetett pénzt kértek "ügyfeleiktől", a botrányok károsultjaitól.