Mobil kormányablakokon lehet majd ügyet intézni

Tíz, mobilizált kormányablakhoz használatos járművet szállíthat a kormányhivataloknak a hódmezővásárhelyi székhelyű Tornádó International Jármű- és Gépgyártó Kft., nettó 119,8 millió forintért.
Németh Géza, 2020. január 28. kedd, 10:25
Fotó: Napi.hu

A mobilizált kormányablak ügyfélszolgálat kialakításához szükséges gépjárművekre kiírt közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő nyolc megyei- és a fővárosi kormányhivatal tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben. A nyertesnek más funkciójú járműveket kell erre a célra átalakítania, de a részleteket nem tartalmazza a közlemény.

A Heves Megyei kormányhivatal két járművet vásárol, míg a többiek csak egyet-egyet. Ezek a következők: Fejér Megyei Kormányhivatal, Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, Somogy Megyei Kormányhivatal, Tolna Megyei Kormányhivatal, valamint Budapest Főváros Kormányhivatala.

A nyertessel január 16-án kötöttek szerződést az ajánlatkérők.

A nyertes Tornádó cég mellett indult még a tenderen a kaposvári Kapos Járműgyártó és Javító Zrt., továbbá a budapesti székhelyű Duna Autó Zrt., valamint a Scorpio Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK