A Spar beleharapott a CBA-tortába

Egy korábban CBA Prímaként működő bel-budai üzlet kerül a Sparhoz. Korábban a Lidl, az Aldi és az Auchan is vett át boltot a CBA-tól.
Csernátony Csaba, 2020. február 10. hétfő, 12:06
Fotó: Getty Images - A kép illusztráció

Újabb budapesti egység került át a CBA hálózatából egy másik boltlánchoz: a Budapest I. kerületében, az Alagút utcában lévő üzletet a Spar alakítja át - erősítette meg a Buksza információját a Spar.

Maczelka Márk, a Spar szóviője megkeresésünkre közölte:

A Spar Magyarország a Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat 2018.11.29-én előterjesztett és elfogadott Képviselő-testületi döntése alapján a Budapest I. kerület Alagút utca 5. szám alatt található ingatlan bérbevételéhez hozzájárulást kapott. Az ingatlan SPAR szupermarketént történő hasznosításával kapcsolatosan az engedélyezési eljárás jelenleg folyamatban van.

A CBA-hálózatból az elmúlt években több üzlet is átkerült a konkurensekhez. A Lidl például 2017-ben jelentette be, hogy átvesz hét CBA-egységet, köztük a budapesti Ferenciek terén lévő üzletet. Az Aldinál is jelentek meg egykori jelentek meg egykori CBA-k, többek között egy kaposvári üzlet. Az Auchan pedig egy Gyömrői úti Prímát vett át.

 

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK