Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedvező, teljes mértékben lebeszélhető havi díj, díjmentes benne foglalt adatmennyiség, nullaforintos percdíjjal hívható számok, alacsony perc- és sms-díjak, és mellé egy okos telefon kedvezményesen − ezeket kínálja a T-Mobile azoknak a főiskolásoknak és egyetemistáknak, akik az új Like díjcsomagra fizetnek elő.

A Like havidíja 1500 forint, amely belföldön alapdíjas T-Mobile-hívószámokra száz százalékban lebeszélhető, illetve sms- és mms-küldésre használható fel. A belföldi, hálózaton belüli percdíj minden időszakban 15 forint, az sms-ért hálózaton belül szintén 15 forintot kell fizetni. A más hálózatba irányuló belföldi hívás percdíja és az sms díja 25 forint.

Ezenfelül a Like díjcsomagra előfizetők három T-Mobile-os barátjukat nullaforintos percdíjjal hívhatják, összesen havi száz óra erejéig. A fiataloknak a nethasználat közben nem kell aggódniuk a túlforgalmazási díj miatt. A csomag havi 50 MB díjmentes belföldi adatforgalmat is tartalmaz túlforgalmazási díj nélkül. A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után csupán az internet sebessége csökken legfeljebb 32 kbit/s le/feltöltési sebességre a számlázási ciklus végéig.