Most beleszólhat a BKV menetrendjébe

A BKK társadalmi egyeztetésre bocsátja a 160-as, a 260-as és a 260A autóbuszjáratok útvonalának és menetrendjének átszervezési javaslatát - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
MTI, 2016. július 20. szerda, 13:13
Fotó: Reuters

A BKK-nál a társadalmi egyeztetéstől azt várják, hogy annak eredményeképpen bővülhetnek a III. kerületen belüli utazási lehetőségek. A javaslat július 20-tól részletesen a BKK honlapján ismerhető meg, ahol a Budapesti Közlekedési Központ augusztus 3-ig várja az érintettek véleményét, észrevételeit.

A BKK azt tervezi, hogy a Szent Margit kórház kiszolgálása érdekében a járatok az Óbudai rendelőintézet után a Váradi utcából a Bécsi útra kanyarodva érik el az egészségügyi intézetet, a parkolóban megfordulnak és a Bécsi úton keresztül térnek vissza a mostani vonalvezetéshez. A járatok reggel 8 és este 8 óra között közlekednének e szerint a rend szerint, ezen kívül a járatok nem térnének be a kórházhoz.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

HauserArnold, 2016.07.20 13:51

Egyetlen igényem lenne. a Pest közeli településekre vigyenek ki egy-egy S-Bahnt.
Mondjuk: Herceghalom, Zsámbék, Telki, Budaörs, Alsónémedi, Szigetszentmiklós ...ilyenekre gondolok.
Aztán, ha ez megvan, és az S-Bahnok bejönnek a keletibe, a Nyugatiba, vagy ki lehet szállni belőlük a deák téren, az Örsön, beszélhetünk a menetrendről is.

Addig minek?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html