Mostantól mobilról is fizethető a gázszámla

Új funkcióval bővült a MobilFizetés szolgáltatás, mostantól a Díjbeszedő Zrt. számlái is kiegyenlíthetőek mobiltelefon segítségével.
Leszák Tamás, 2009. július 28. kedd, 11:52
Fotó:

A Pannon, a T-Mobile és az FHB Kereskedelmi Bank együttműködésében működtetett MobilFizetés szolgáltatás mostantól újabb fizetési lehetőséget biztosít a szerződött ügyfeleinek: mostantól a Díjbeszedő Zrt. által kezelt közműszámlák kifizetésére is lehetőség nyílik.

A díjmentes regisztrációt követően minden hónapban a fizetés esedékességekor a Díjbeszedő egy, a közműszámla kiegyenlítésére vonatkozó üzenetet küld az ügyfél telefonjára. Ez tartalmazza a fizetendő összeget, az előfizető Díjbeszedőnél nyilvántartott ügyfél-azonosítóját és becenevét, valamint az üzenet érvényességi idejét, ami egyben a fizetési határidőt is jelenti.

A számla kiegyenlítése a megszokott módon történik. A befizetések megjelennek a szolgáltatáshoz kapcsolódó havi bankszámlakivonaton, így a befizetés ténye utólag is igazolható.

A szolgáltatásra minden közmű esetén külön regisztráció szükséges, amit az ügyfél az FHB NetBankban, TeleBankban vagy bankfiókjaiban, illetve a Díjbeszedő ügyfélszolgálati irodáiban tehet meg.

A mindenkori banki díjszabásról az FHB Bank vonatkozó hirdetménye ad tájékoztatást, a szolgáltatás használata során küldött szöveges üzenetek díja 20 forint.

HOZZÁSZÓLÁSOK