Ennyibe kerül a fodrász és sminkes az MTV-nak

A Make-Up Team Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végezheti az MTVA képernyős munkatársainak képernyőn történő megjelenéséhez szükséges stylist, fodrász és sminkes szolgáltatást egy évig, nettó 350 millió forintért.
Németh Géza, 2020. május 11. hétfő, 10:00
Fotó: Shutterstock

A tárgyalásos tender eredményét az ajánlatkérő Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A május 5-én kötött szerződés, az MTVA egyoldalú nyilatkozatával egy alkalommal, további 6 hónappal meghosszabbítható.

A szolgáltatások körébe tartozik - egyebek mellett - a napi fodrász feladatok ellátása. Ez a következőkből áll: a képernyős személyek/vendégek napi képernyőn történő megjelenéséhez frizura készítése, igazítása külső és belső helyszínű felvételeken. A feladat keretében belül legalább 13 fő fodrász (köztük 4 fő mesterfodrász) biztosítása - havonta átlagosan 1 600 óra időtartamban, de a szerződés teljes időtartama alatt maximum 19 200 óra (a szerződés meghosszabbítása esetén további maximum 9 600 óra) időtartamban.

Az eseti fodrász feladatok pedig a következők: az MTVA képernyős munkatársainak havi egyszeri (férfiak esetében havi kétszeri) hajvágása, festése, ápolása - havonta átlagosan 80 alkalommal, de a szerződés teljes időtartama alatt maximum 960 alkalommal. A szerződés meghosszabbítása esetén további maximum 960 alkalommal.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Mezei1995, 2020.05.11 12:46

@kanri_2: Ebben igazad van.
Amennyien nézik ezt a mocskos propaganda csatornát nem is éri meg ezt az egészet fenntartani ! (pedig csak az 1-es migráncsozós ,sorosozós,gyurcsányozós,karácsony gerizős propaganda csatornára gondoltam csak)
Undorító amit ezek ott csinálnak ! Kidobott milliárdok ezek a pénzek. Ez már nem köztévé !!! Ez már nem az embereket szolgálja hanem Orbánékat. Régen Orbán előtt nem volt ennyi propaganda az m1-en. Most meg 100%-ban csak erről szól. Nézhetetlen förmedvény. Ha azt akarod,hogy belehazudjanak a képedbe akkor kapcsolj oda ! Nekem ehhez már nincs gyomron. Nagyon remélem,hogy a legtöbb m1-es dolgozónak sem tetszik ez amit csinálnak. Csak hát ugye a pénz.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kanri_2, 2020.05.11 10:35

Kell is elég sok smink, hogy ne süljön le a bőr a mocskos pofájukról a sok hazudozás miatt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html