Multipont kártyája van? Szoros határidőre figyelmeztetnek

2017 január elsejétől teljesen átalakul a Multipont program: néhány helyen már csak pár napig válthatjuk be az eddig összegyűlt pontokat. A Pénzcentrum.hu összegyűjtötte a részleteket.
Napi.hu, 2016. december 29. csütörtök, 12:01
Fotó: Napi.hu

A Multipont egy törzsvásárlói program, amelynek lényege, hogy a vásárlásaink után szerezett pontokat (amit egy külön kártyára, vagy bankkártyára gyűjthetünk) később bármely a programban résztvevő partnernél beválthatjuk - olvasható a portálon.

A bökkenő csak annyi, hogy pár nap múlva számos partner kikerül a programból és 2017. január 1-jétől már csak a MOL (több mint 400 töltőállomásán) lesz lehetséges a pontgyűjtés- és beváltás.

Január 1-jétől MOL Multipont programként folytatódik a Multipont törzsvásárlói program. A Multipont Program Zrt. és Partnerei közös döntése alapján a törzsvásárlói program partneri köréből kikerül a CBA, a Regio Játék, a Groupama és az OTP - írja a Multipont oldala.

Vagyis a kártyabirtokosoknak az összegyűjtött pontokat érdemes minél előbb beváltaniuk, ugyanis december 31-ig ezt még az összes partnernél megtehetik. Ezt követően azonban már csak a MOL töltő állomásokon tudják beváltani a pontokat.

Egy élelmiszerlánc is kikerül a programból. A CBA közösségi oldalán is figyelmezteti vásárlóit a lejáró pontokra.

HOZZÁSZÓLÁSOK