Munkát keres? Dolgozókat vesz fel a német multi

A Viessmann Pécsett hozza létre a cégcsoport új szolgáltató központját, közel 50 embert vesznek fel - adta hírül a vállalat.
Szász Péter, 2017. június 6. kedd, 13:09
Fotó: Napi.hu

A fűtési, hűtési és ipari hőszolgáltató rendszerek gyártásával foglalkozó Viessmann Csoport új szolgáltatóközpontot épít Pécsett.

Októbertől közel 50 munkatársat vesznek fel a németországi ügyfelek támogatására, mellyel az Allendorfban működő műszaki szolgáltatásokat nyújtó csoportot fogják tehermentesíteni. Hosszú távon az a cél, hogy minden országra kiterjesszék a támogatást.

A központ feladata lesz, hogy jobb elérhetőséget biztosítson az ügyfelek számára különösen a téli hónapokban. A szolgáltatóközpontba erős műszaki alapokkal és kiváló német nyelvtudással keresnek jelentkezőket. A szükséges szakmai ismereteket egy belső képzésen sajátítják majd el az új munkatársak.

Ezen felül a Viessmann már több mint 10 képzési intézménnyel dolgozik együtt. A Magyarországgal való együttműködéshez hozzátartozik a helyi vállalatokkal való szoros együttműködés is. A Dombóvárra beszállított alapanyagokra költött összeg több mint felét hazai beszállítók számára fizetik ki.

A törökbálinti értékesítési központ és a dombóvári gyár mellett Pécs a harmadik Viessmann-telephely Magyarországon.

A Viessmann Csoport egyike a fűtési, hűtési és ipari hőszolgáltató rendszerek gyártóinak. Az 1917-ben alapított családi vállalkozás 12 000 alkalmazottal működik, a csoport éves árbevétele eléri a 2,25 milliárd eurót.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarTosPista, 2017.06.06 18:57

Helyes a cím. Munkát keres, nem pénzt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html