Nagy bővítésbe kezd az amerikai multi Magyarországon

Képzett pénzügyi szakemberek és informatikusok felvételével bővítené közel kétezres létszámát a GE Global Operations budapesti központja - nyilatkozta a Magyar Idők csütörtöki számában a GE szolgáltató központjának regionális vezetője.
Dzindzisz Sztefan, 2017. március 16. csütörtök, 07:36
Fotó: Reuters

Szakemberekkel bővítené közel kétezres létszámát a GE üzletágainak háttérműveleteit biztosító Global Operations Üzleti Szolgáltató Központ, míg a GE Digital üzletág 400, nagy hozzáadott értéket előállító informatikai pozíciót hoz létre Budapesten az év végéig - mondta Bjorn Bergabo.

A vállalat több mint tízezer embert foglalkoztat Magyarországon, ebből közel kétezren a Global Operations munkavállalói. (Melyek a világ legnagyobb cégei? Kattintson és megtudja!)

Az ügyvezető szerint Magyarország kifejezetten kedvező pozícióban van a versenyképesség szempontjából. A cég eddigi tapasztalatai szerint az országban könnyű üzleteket kötni, az adórendszer transzparens és vállalkozásbarát, s ez a hozzáállás a kormányzatra általában is elmondható - mondta az MTI szerint. Megjegyezte, hogy mára Budapest a szolgáltató központok városa lett, az évek során több nemzetközi cég hozott létre itt ilyen egységet.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

George Lukacs, 2017.03.16 08:25

Hogy ne kelljen a milliárdokat a tavaly befizetett mellé még letenni, felvesznek és fejlesztenek.
Megéri.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html