A kapcsolat tényét a 24.hu kérdésére Zsohár Melinda, Mészárosék sajtószóvivője is megerősítette.

A 30 éves Mészáros Ágnes nem kis vagyon fölött rendelkezik. A felcsúti milliárdos középső gyermeke - két testvére, Beatrix és az ifjabb Lőrinc - társaságában áprilisban bekerült a frissen megszerzett Konzum Nyrt. igazgatóságába, majd egy héttel később nővére oldalán a szerteágazó üzleti tevékenységet végző és 192 újságot birtokló Opimus Group igazgatóságába is. 2015-ben 443 millió forintért vásároltak a nevére termőföldet Felcsút környékén, közben pedig ügyvezetői posztot is kapott a család Mészáros és Mészáros Kft.-jében.

Mészáros Lőrinc a Napi.hu kiadásába megjelenő A 100 leggazdagabb 2017 friss becslése szerint 120 milliárd forintos becsült vagyonnal az ötödik legmódosabb magyarnak számít - ráadásul az ő vagyona nőtt abszolút és relatív mértékben is a legtöbbet az utóbbi egy esztendőben az élmezőnyben.

Homlok Zsolt (képünkön) tavaly szokatlan gyorsasággal távozott a Swietelskytől. Az okok nem ismertek, de a portál szerint komoly konfliktusok állhatnak a háttérben, mert topmenedzser összes korábbi szerződését felfüggesztette az osztrák anyacég - írta a portál.