Az új Top N termékcsalád minden tagja a hazai szabványokban előírtaknál is magasabb, prémium minőséget képvisel - hívta fel a figyelmet közleményében a hetvennégy hazai Lukoil-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország Kft.

A standard kategóriába tartozó Benzin95 és Diesel termékeket augusztus 15-től az adalékolt Top N Benzin és Top N Diesel váltja az összes töltőállomáson, a prémium üzemanyagok pedig ezentúl Top N Plus Benzin és Top N Plus Diesel néven lesznek elérhetőek összesen 49 Lukoil-kúton. Az új, speciális összetételű üzemanyagok bevezetése nem jár áremeléssel

A társaság szerint a fejlesztést a változó vásárlói igények tették indokolttá. Az elmúlt években ugrásszerűen nőtt a prémium minőségű üzemanyagok iránti kereslet. A Magyar Ásványolaj Szövetség adatai szerint a tavalyi év azonos időszakához képest 2016-ban eddig 36,9 százalékkal több prémium benzint és 42,7 százalékkal több prémium gázolajat értékesítettek Magyarországon. Ezzel együtt a nagy többség számára továbbra is a termékek ára a kulcsfontosságú.