Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. hétfőn reggel erős fény- és hanghatással járó munkálatot végez Dunakeszi és Gödöllő térségében - jelentette be pénteken a hazai nagynyomású földgázszállító rendszer tulajdonosa és üzemeltetője.

Az FGSZ a közlemény szerint fáklyázással - a technológiai rendszer nyomásmentesítésével - járó karbantartási munkát végez a Zsámbok-Pilisvörösvár nagynyomású földgázszállító vezetéken október 16-án 7 és 11 óra között - írja az MTI.

A várhatóan 4 órás munkálat helyszínei a dunakeszi szakaszolóállomás (a település Budapest felőli része, a 2-es főút mellett) és a gödöllői gázátadó állomás (az M31-es autópálya és a 3-as számú főút kereszteződése) melletti fáklyák lesznek.

A fáklyákat több településről is látni lehet majd. A művelet nem veszélyezteti a lakosságot, és emiatt nem lesz gázszünet, azonban erős fény- és hanghatással jár majd. Az FGSZ a munkálatokról tájékoztatta a területileg illetékes hivatalokat és szerveket, így például az érintett önkormányzatokat, a rendőrséget, a katasztrófavédelmet, a tűzoltóságot, a légügyi hivatalt - írják.