Folytatja a napelemek telepítését az E.On

Újra hálózatra kapcsolja a háztartási méretű kiserőműveket, például a háztetőkre telepített napelemrendszereket az E.On a jövő héttől - adta hírül a cég.
Szász Péter, 2020. április 2. csütörtök, 07:52
Fotó: Getty Images

A cég korábban ideiglenesen felfüggesztette a háztartási méretű kiserőművek hálózatra kapcsolását a megfelelő biztonsági óvintézkedések kidolgozásáig. Április 6-tól azonban újraindul a szolgáltatás.

A munkákat a szakemberek védőfelszerelésben, az ügyfelek és a szerelők között biztonságos távolságot tartva, a szerződések, dokumentumok személyes aláírását elkerülve végzik majd el.

A bekapcsoláshoz a mérőórák cseréje szükséges, ezt a biztonsági előírások miatt akkor tudják megtenni a kollégák, ha a fogyasztásmérő a lakott ingatlanon kívül található. Az épületen belül vagy zárt térben található invertert pedig a bekapcsolást végző szerelő átmenetileg az előzetesen beküldött fénykép alapján fogja ellenőrizni.

Az E.On, illetve a telepítési munkákat végző partner vállalkozások a következő időszakban minden érintett ügyfelet megkeresnek és egyeztetik a további teendőket.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK