Lecsap NAV: íme az első "áldozatok"

Az adóhatóság úgy véli, hogy karácsony után konditermekben akarják leadni az emberek a felszedett kilókat, ami felpörgeti a sportközpontok forgalmát, így ezekre érdemes "vadászni".
Komócsin Sándor, 2020. január 13. hétfő, 09:13
Fotó: Napi.hu

Budapesten február köze­péig tart ellenőrzést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, amelynek során a revizorok sport-, szórakoztató- és szabadidős szolgáltató központokat keresnek fel - derült ki a Magyar Nemzet beszámolójából. Az adóhatóság ellenőrzési terve szerint a szervezet munkatársai több térségben is ilyen profilú gazdasági szereplőknél vizsgálódnak a napokban.

Békés megyében a fizikai közérzetjavító vállalkozásoknál tartanak vizsgálatokat, például a helyi edzőtermek és masszázsszalonok számíthatnak a hatóság érdeklődésére. Jász-Nagykun-Szolnokban eleve azzal a jelszóval hirdették meg a januári ellenőrzéseket, hogy "a revizorok is ledobják a fölös kilókat". A Jászságban az edzőtermek mellett az étrend-kiegészítők forgalmazói és a sportfelszereléseket árusító vállalkozások szerepelnek a NAV célkeresztjében.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.01.13 10:17

"Békés megyében a fizikai közérzetjavító vállalkozásoknál tartanak vizsgálatokat, például a helyi edzőtermek és masszázsszalonok"
----------
Ebben azt nem értem, hogy Békés megye a szegények között van, tehát olyan fura azt olvasni, hogy ott sokat költenek kajára, majd utána még arra is van pénz, hogy letornázza azt.
És ezt pont ott kell ellenőrizni. :DD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tlg01, 2020.01.13 10:10

jó előre még be is jelentik
"rendesek"
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html