Két cég üzemeltetheti a NAV épületeit

A B+N Referencia Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt., valamint az ÉP-ÜZ-BAU Építőipari és Épületüzemeltetési Kft. üzemeltetheti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) épületeit 4 milliárd 726 millió forintért.
Németh Géza, 2020. március 13. péntek, 07:02
Fotó: Napi.hu

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő NAV közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertesek feladata a NAV Gazdasági Ellátó Igazgatósága kezelésében lévő objektumok műszaki üzemeltetése. Az üzemeltetési feladat célja az objektumokban felmerülő hibák megelőzése, a felmerült hibák, hiányosságok folyamatos feltárása, haladéktalan elhárítása, továbbá az üzemeltetett objektumok műszaki állapotának szinten tartása.

A tender hét részből állt. Az első Budapest és Pest megye, a további hat rész pedig az ország hat régióját fedi. A Budapest és Pest megyei részt a B+N Referencia Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. nyerte 2 milliárd 809 millió forinttal. A hat régió nyertese pedig az ÉP-ÜZ-BAU Építőipari és Épületüzemeltetési Kft. lett. Az előbbire február 25-én, míg az utóbbiakra február 29-én kötött szerződést a NAV.

Indult még a tenderen az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt., a Jánosik és Társai Ipari, Szolgáltató és Karbantartó Kft., valamint a Badó Bau Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK