Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A NAV az igazgatóságok ügyfélszolgálatain és a kormányablakokban közönségkapcsolati munkakörben foglalkoztatott munkatársai részére hivatali nyakkendő és nyaksál megtervezésére írt ki pályázatot. A kiegészítő ruhadaraboknak kifejezésre kell juttatnia az adóhivatal társadalmi szerepét, illetve megfelelni a minőségi, modern hivatali ruházattal szemben támasztott követelményeknek - írta a NAV a pályázati kiírásban.

A pályázattal fiatal tehetségeknek szeretnének lehetőséget adni.

A NAV a szolgáltató hivatali imázsát tetszetős viselettel is erősítené. A dolgozók ügyfélszolgálati formaruhát fognak viselni, amelynek alapja a fehér blúz, illetve a fehér ing.

A pályázaton a női dolgozók számára nyaksálat/kendőt, illetve a férfiaknak nyakkendőt kell tervezni. Ezeken meg kell jelennie a NAV logónak a tervező által javasolt helyeken, vagy megjelenésében utaljon Magyarországra, a nemzeti identitásra, vagy a tervező által javasolt egyéb kreatív, modern megjelenéssel juttassa kifejezésre, hogy milyennek szeretné látni a NAV-ot - írtál a pályázati kiírásban. A kiegészítő ruhadarabok könnyen tisztíthatók, otthon mosható és vasalható legyenek, a tartósságuk legalább két év legyen.

Pályázni a 16. évüket betöltött személyeknek lehet, akik hazai művészeti, kreatívipari középfokú vagy felsőoktatási intézményben tanulnak. Egyénileg vagy alkotói csoportban lehet pályázni, a tervek száma nincs maximálva.

A pályaműveket a NAV szakmai bizottsága értékeli, a bizottság elnöke a NAV vezetője.

Az értékelés és rangsorolás szempontjai:

  • a tervek megalapozottsága, megvalósíthatósága,
  • elegancia és kényelem ötvözése,
  • a NAV szakmai és társadalmi szerepének kifejezése,
  • az ötlet eredetisége,
  • a szakmai anyag kidolgozottsága.

Várhatóan három pályaművet választanak ki. Az I. helyezett 250 000 forint, a II. helyezett 150 000 forint, a III. helyezett 100 000 forint díjazásban részesül. Pályázni 2019. június 30-ig lehet.