Ha ilyen müzlit vagy zabkását vásárolt, vigye vissza!

Idegen anyag (almakocsány) lehetséges jelenléte miatt gyerekeknek szánt Milupa müzlit és zabkását hívott vissza a forgalmazó, a Müller üzletlánc - adta hírül a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
Szepesi Anita, 2021. január 22. péntek, 15:40
Fotó: Nébih

A üzletlánc honlapján megjelent tájékoztatás szerint a 400 grammos kiszerelésű Milupa gyümölcsös müzli gyerekeknek, a Milupa müzli gyerekeknek, a Milupa zabkása gyerekeknek almaszár darabot tartalmazhat, amely fulladásveszélyt okozhat.

A Nébih közölte: a Müller a honlapján és az üzleteiben a vásárlók tájékoztatására felhívást helyezett ki. A hivatal kéri, hogy a visszahívásban érintett termékeket ne fogyasszák el, azok bármelyik Müller üzletbe visszavihetők, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik.

A visszahívott termékeket a fogyasztók a Nébih és a Müller honlapján elérhető gyártási számok és minőségmegőrzési idők alapján azonosíthatják be.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2021.01.22 17:25

Van még baj nélkül ehető biokaja?
Érdekes, szalonnát még egyszer sem hívtak vissza.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html