Repül a Nehéz Kő

Rekordbevételt könyvelt el a Nehéz Kő Kft. szállítmányozó cég, a teljes adózott eredményt kivette a kasszából Orbán Győző tulajdonos.
Szabó Dániel, 2020. augusztus 8. szombat, 14:44
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A miniszterelnök édesapja, Orbán Győző kizárólagos tulajdonában lévő Nehéz Kő Kft. rekord árbevételt könyvelhetett el 2019-ben: 2,9 milliárd forintot, ami az előző évi 2,3 milliárdnál 600 millióval többe kerül - derül ki a céges beszámolóból, amelyet az Mfor.hu foglalt össze.

A profit is követte a rekord árbevételt: 139 millió forintos adózott eredményt értek el, ennek a teljes egészét osztalékként vette ki Orbán Győző tulajdonos.

A céges beszámoló alapján a munkavállalói létszám 23-ról 21 főre csökkent tavaly.

Biztos lábakon áll Orbán Viktor édesapjának másik cége, a PSU Kft. is jó eredményeket közölt: a Pannonia Golf és Country Club nevű golfpályát birtokló cégből 90 millió forint osztalékot tudott kivenni.


HOZZÁSZÓLÁSOK
 

mpapa, 2020.08.08 22:37

A bányát is anno a tisztikaszinó épületének eladásából fizették ki. Lopott pénzből.
Igaza volt Henry Fordnak. "csak első milliót ne kérdezzék".
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

BattMan, 2020.08.08 18:19

Orbán család....pár példaképük igen sokat lopott országától. Nehéz kő - fejbe verhetné ezt a bagázst.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html