Akadozik az OTP netbankja

Szerda kora reggel nem működött az OTP netbankos szolgáltatása. A problémát 10 óra után nem sokkal sikerült elhárítani egy rövid időre, utána újra leállt a rendszer.
Szabó Dániel, 2019. május 8. szerda, 09:33
Fotó: Napi.hu

Technikai okokból az OTPdirekt internetbank és a SmartBank alkalmazás belépés jelenleg nem működik. Nagy erőkkel dolgozunk a hiba kijavításán - írják a szolgáltatás honlapján az ügyfeleknek szóló figyelmeztetésben.

Azt nem részletezik az üzenetben, hogy milyen természetű a probléma és pontosan mikorra állhat helyre a szolgáltatás.

Frissítés:

A problémát 10 óra felé már elhárítottak - közölte a Napi.hu-val a bank.

Frissítés 2.:

Nem sokkal azután, hogy úgy tűnt, a rendszer újra működik, több olvasónk jelezte - és mi is azt tapasztaltuk -, hogy a netbank szolgáltatás nem elérhető. A honlapon pedig egy új tájékoztatást tettek közzé. Eszerint technikai okokból a szakértői ingatlanközvetítő rendszer és adatbázis. Valamint az internetbank szolgáltatásai közül az alábbiak nem elérhetőek: a személyes adatokkal, kedvezményprogram beállításokkal kapcsolatos funkciók, az online személyi kölcsön és online folyószámlahitel igénylés, pénzügyi tervezés, betétfeltörés, a fióki időpontfoglalás.

Levélben érdeklődtünk a banknál, hogy mikorra várható a teljes körű megoldás, valamint hogy pontosan milyen természetű a probléma. Kérdésünkre pedig csak azt közölték, hogy szerda késő délután "az OTP internetbank leggyakrabban használt funkciói problémamentesen működnek, és jelenleg már csak néhány funkció akadozik."

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2019.05.08 15:33

Majdnem minden nap van valami gond. Legtöbbször a hitelkártyás résszel, de sokszor mással is.

Nem értem, hogy egy olyan rendszer, ami sok éve létezik hogyan lehet ennyire megbízhatatlan.
Igy nem sok értelme azon gondolkodni, hogy bevezetik az azonnali átutalásokat, ahol másodpercek alatt megkaphatja a pénzt akinek küldik éjjel-nappal.
A jelenlegi rendszert sem képesek megbízhatóan működtetni, nemhogy egy ennél bonyolultabbat...Csányi Sanyibácsi lehet többet kellene foglalkozni a bankjával és kevesebbet a szar magyar focival, ahhoz úgysem ért, nem mintha más értene hozzá.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tlg01, 2019.05.08 09:59

tegnap hosszú órákig rossz volt
ma nálam is kiírja > viszont semmi baja
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html