Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Azt írták, hogy a téren álló metróépület felújítását november 14-15-én, 21-22-én, majd 28-29-én folytatják. Lebontják a februárban megépített ideiglenes védőtetőt, újjáépítik a homlokzatot és belsőépítészeti munkákat végeznek.

Úgy fogalmaztak: a metró kijárati épületének korábbi, "legyezős" alakja - mint a Széll Kálmán tér egyik jelképe - a rekonstrukció után is megmarad, de "már egy teljesen felújított, modern arculatú, üvegfalakkal határolt épület részeként".

A felújítás miatt az érintett három hétvégén a 2-es metró a teljes vonalon - az Örs vezér tere és a Déli pályaudvar között - jár, azonban a Széll Kálmán téren megállás nélkül áthalad. Az utasok a Széll Kálmán teret a Batthyány tér és a Széll Kálmán tér között közlekedő, M2-es jelzésű pótlóbusszal, a 39-es autóbusszal, vagy a 22-es, a 22A és a 222-es busszal érhetik el, amelyek meghosszabbított útvonalon járnak budakeszi végállomásuk és a Batthyány tér között.

A Széll Kálmán teret érintő többi járat a megszokott rend szerint közlekedik az érintett hétvégéken - olvasható a közleményben.