Nem bírta ki karácsonyig a játékáruház

Csődvédelmet kért a Gulliver játékáruház - tudta meg az Index hétfőn.
MTI, 2013. december 23. hétfő, 15:31
Fotó: Napi.hu

A hírportál szerint a cég számlavezető bankja múlt héten mondta fel a szerződést és inkasszózott. A cég 27 boltja (a Bambini bolthálózat üzleteivel együtt) szombaton zárt be, a webáruház már péntek este leállt.

A dolgozókat az Index szerint úgy tájékoztatták: a boltok nem nyitnak ki, de a cégvezetés megpróbálja helyreállítani a működést. Az internetes lap kereste az ügyben a cég marketingesét, de egyelőre nem érte el.

Az alkalmazottak a decemberi fizetésüket még rendesen megkapták, sőt, most fizetéselőleget is fizettek nekik januárra, készpénzben. A hírportál szerint a vezetés technikai okokkal indokolta a leállást, és minden dolgozóját arra kérte, hogy részletesebb tájékoztatásért hétfőn menjen be a munkahelyére.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

homeros, 2013.12.23 18:08

ez van, ha a fogyasztás, a jövőbe vetett bizalom a béka segge alatt van...
persze rákosi más propagandát nyom.. izé, orbán, keverem ezeket a komcsikat...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

jobbajobb, 2013.12.23 17:47

..ilyen a piacgazdaság ,nem libsik???...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html