Nem is keresik a bankrobbantót?

A negyvenfős nyomozócsapat nem talál fogást az ügyön. A Blikk úgy tudja, az elkövetőt már nem is keresik, inkább azt várják, hogy lebukjon valahogyan - számol be a hírről az Origo.
Napi.hu, 2014. május 27. kedd, 09:02
Fotó: Napi.hu

A nyomozók négy hónap alatt sem jutottak közelebb a Lehel úti merénylőhöz, noha a biztonsági kamerák több száz órányi felvételét elemezték, a titkosszolgálat is beszállt a nyomozásba, és átvilágítottak sok szóba jöhető devizakárosultat is. A Blikk úgy tudja, hogy a Lehel úti pokolgépes támadás után létrehívott nyomozócsoport tagjai napi ügyeik mellett már nem is keresik az elkövetőt.

"Az, hogy a nyomozás jelen pillanatban amolyan tetszhalott állapotban van, nem jelenti automatikusan azt, hogy a tettes megússza. Az emberi kapcsolatok változnak, Barátságok, rokoni kötelékek lazulnak, konfliktushelyzetek jönnek létre. Ilyenkor pedig általában lebuknak a komolyabb bűncselekmények végrehajtói" - mondta a Blikknek az ügyben eljáró egyik nyomozó, aki arra utalt, hogy az elkövető valakivel egészen biztosan megosztotta a történteket.

A helyszínen rögzített nyomok vizsgálata nem hozott eredményt, ahogy a robbanóanyag beszerzési forrásainak a vizsgálata sem - írja a lap.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

gadam0114, 2014.05.27 10:50

Mikor 2 oraval halottam az esemeny utan a hirt, mar akkor tudtam ez egy profi volt. Egy piti trafik rablot nem nehez elkapni a rend?reinknek, de aki erti a dolgat... ennyit er a magyar titkos szolgalat es rend?rseg
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html