Nem lesz Duna-híd Mohácsnál

A közbeszerzési ajánlatok beérkezése után, államtitkári rendelkezésre leállt a mohácsi Duna-híd tervezése - közölte az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a Közbeszerzési Értesítőben.
Németh Géza, 2018. július 7. szombat, 09:32
Fotó: Napi.hu

A közlemény kitér arra, hogy a tervezés elindítását múlt év júliusában a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára hagyta jóvá.

Idén májusban ugyanez az államtitkár a folyamatban lévő közbeszerzési eljárás leállításának elrendeléséről döntött. Ekkorra lejárt a nyílt közbeszerzés ajánlattételi határideje, de vélhetően az értékelés már elmaradt, mivel a NIF nem közölte az ajánlattevő cégek listáját. Mindössze a közbeszerzési törvényre hivatkozva megjegyezte, hogy rajta kívül álló okból a szerződés teljesítésére nem lenne képes, így eredménytelenné nyilvánítja a tendert.

Amúgy a híd támaszköze 240 méter lett volna, és azon 2x1 forgalmi sáv kapott volna helyet.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2018.07.07 14:44

stadion lesz helyette az jobban kell :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kanri, 2018.07.07 12:41

Na, mi van? A mocsok c@gánygyerek mészáros stróman nem ér rá foglakozni ezzel?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html