Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tender felhívás az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg. A Nemzeti Kommunikációs Hivatal rendezvényszervezési feladatokra írt ki keretmegállapodást, de a keretet nem közölte. Az viszont megjelent a felhívásban, hogy legalább 150 egyedi szerződés megkötése várható, és ezek átlagértéke - egyenként - meghaladja a 200 millió forintot, sőt adott esetben akár annak a többszöröse is lehet. Így a minimálisan elkölthető pénz 3 milliárd forintra jön ki.

Maga a feladat társadalmi, tudományos, szakmai, kulturális vagy sport eseménnyel kapcsolatos összejövetel előkészítése, szervezése és összehangolása. Ezeken túl a rendezvényhelyszín, és -technika biztosítása, a helyszín berendezése és dekorálása is szerepel a listán. A feladat része továbbá a helyszín biztosítása (őrzés), illetve a programok, az előadók, a catering és a szállás biztosítása.

A keretszerződés 12 hónapra szól, de legfeljebb kétszer, szintén egy-egy évre meghosszabbítható. Aki elnyeri a keretszerződést, az utána - várhatóan július 15-től - egyedi kiírások alapján jut hozzá az egyes munkákhoz.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben rendezvényszervezési feladatokhoz kapcsolódó szolgáltatások ellátásából legalább nettó 2,5 milliárd forint árbevétele származott.