Minimum hárommilliárd megy az állami rendezvényekre

Rendezvényszervezésre írt ki keret nélküli keretmegállapodású nyílt közbeszerzést a Nemzeti Kommunikációs Hivatal. A részletekből kiderül, hogy több milliárd forint a tét és az egy évre szóló megállapodásból akár három év is lehet.
Németh Géza, 2019. május 30. csütörtök, 12:55
Fotó: MTI Fotó

A tender felhívás az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg. A Nemzeti Kommunikációs Hivatal rendezvényszervezési feladatokra írt ki keretmegállapodást, de a keretet nem közölte. Az viszont megjelent a felhívásban, hogy legalább 150 egyedi szerződés megkötése várható, és ezek átlagértéke - egyenként - meghaladja a 200 millió forintot, sőt adott esetben akár annak a többszöröse is lehet. Így a minimálisan elkölthető pénz 3 milliárd forintra jön ki.

Maga a feladat társadalmi, tudományos, szakmai, kulturális vagy sport eseménnyel kapcsolatos összejövetel előkészítése, szervezése és összehangolása. Ezeken túl a rendezvényhelyszín, és -technika biztosítása, a helyszín berendezése és dekorálása is szerepel a listán. A feladat része továbbá a helyszín biztosítása (őrzés), illetve a programok, az előadók, a catering és a szállás biztosítása.

A keretszerződés 12 hónapra szól, de legfeljebb kétszer, szintén egy-egy évre meghosszabbítható. Aki elnyeri a keretszerződést, az utána - várhatóan július 15-től - egyedi kiírások alapján jut hozzá az egyes munkákhoz.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben rendezvényszervezési feladatokhoz kapcsolódó szolgáltatások ellátásából legalább nettó 2,5 milliárd forint árbevétele származott.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK