A NetBrokerPro a professzionális felhasználók számára készült, ezért felülete hasonlít a brókerek által használt kereskedési rendszerhez. A rendszerben lehetőség van a Budapesti Értéktőzsde Részvény Szekcióban jegyzett, a Kereskedési Rendszerben megjelenített értékpapírokra vonatkozó megbízások adására, módosítására és visszavonására. A havi 2400 Ft-ért elérhető Real-time tőzsdei adatszolgáltatás megmutatja az öt legjobb vételi és eladási árfolyamszintet és a hozzájuk tartozó ajánlatok kumulált mennyiségét, így minden szükséges információ egy ablakban látható az adott értékpapírra vonatkozó kereslet és kínálat alakulásáról.

A NetBrokerPro újdonsága, hogy már a határidős BUX kereskedés is elérhető, pozíció nyitás-zárás 250 Ft / kontraktus díjért.


A NetBrokerPro két legfontosabb erőssége a BÉT felé kiépített online összeköttetés, amelyen keresztül a megbízások rögzítési késedelem nélkül bekerülnek a tőzsdére, és a kiemelkedően kedvező jutalékstruktúra: tőzsdei tranzakciók jutaléka 0,45 százalék, minimum 250 forint.


A rendszer a fentieken túl lehetőséget ad a tranzakciók listázására és szűrésére, az egyenlegközlő menüpontban pedig megtekinthetők az értékpapír- és pénzszámla egyenlegek, illetve ezek piaci értéke. A számlakivonatban 30 napra visszamenően lehet áttekinteni az értékpapír számlán történt tranzakciókat, mozgásokat, amit ügyfélanalitika is segít.

A NetBroker használatának elkezdése rendkívül egyszerű: online regisztráció után, egy előre egyeztetett időpontban bármely Erste bankfiókban aláírható a már előkészített szerződés, ezután a kereskedés meg is kezdhető.

Kattintson ide a további részletekért a NetBroker és NetBrokerPro szolgáltatásról.