Netbroker az Erstétől (x)

Az Erste Befektetési Zrt. internetes kereskedési rendszerein, a NetBroker és a NetBrokerPro szolgáltatásokon keresztül a befektetési ügyletek gyorsan, kényelmesen, egy mozdulattal intézhetők.
NAPI Online, 2006. december 11. hétfő, 07:00
Fotó:

A NetBrokerPro a professzionális felhasználók számára készült, ezért felülete hasonlít a brókerek által használt kereskedési rendszerhez. A rendszerben lehetőség van a Budapesti Értéktőzsde Részvény Szekcióban jegyzett, a Kereskedési Rendszerben megjelenített értékpapírokra vonatkozó megbízások adására, módosítására és visszavonására. A havi 2400 Ft-ért elérhető Real-time tőzsdei adatszolgáltatás megmutatja az öt legjobb vételi és eladási árfolyamszintet és a hozzájuk tartozó ajánlatok kumulált mennyiségét, így minden szükséges információ egy ablakban látható az adott értékpapírra vonatkozó kereslet és kínálat alakulásáról.

A NetBrokerPro újdonsága, hogy már a határidős BUX kereskedés is elérhető, pozíció nyitás-zárás 250 Ft / kontraktus díjért.


A NetBrokerPro két legfontosabb erőssége a BÉT felé kiépített online összeköttetés, amelyen keresztül a megbízások rögzítési késedelem nélkül bekerülnek a tőzsdére, és a kiemelkedően kedvező jutalékstruktúra: tőzsdei tranzakciók jutaléka 0,45 százalék, minimum 250 forint.


A rendszer a fentieken túl lehetőséget ad a tranzakciók listázására és szűrésére, az egyenlegközlő menüpontban pedig megtekinthetők az értékpapír- és pénzszámla egyenlegek, illetve ezek piaci értéke. A számlakivonatban 30 napra visszamenően lehet áttekinteni az értékpapír számlán történt tranzakciókat, mozgásokat, amit ügyfélanalitika is segít.

A NetBroker használatának elkezdése rendkívül egyszerű: online regisztráció után, egy előre egyeztetett időpontban bármely Erste bankfiókban aláírható a már előkészített szerződés, ezután a kereskedés meg is kezdhető.

Kattintson ide a további részletekért a NetBroker és NetBrokerPro szolgáltatásról.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

netbroker, 2006.12.13 08:37

Tisztelt Kelemen János!

1. online = BÉT és az Erste kereskedési rendszere valós idejű kapcsolatban van azaz a kereskedési időben megadott ajánlat azonnal bekerül az ajánlati könyvbe (ez több online tőzsdei befektetési szolgáltatás esetében nincs így; az ajánlat bekerülése a tőzsdei kereskedési rendszerbe több perc is lehet

2) a díjakat a szolgáltatás minőségének tekintetében kell értékelni. Az online szolgáltatások átlag ára véleményünk szerint 0,5% körül van, miközben a hagyományos csatornákon (üzletkötő, banki ügyintéző) a díj akár a duplája is ennek a díjnak.

3) 30 nap után is mód van a kereskedési adatok lekérdezésére

4) Demo megtekintése: http://www.erstebroker.hu/file/flash.html
Ha a kereskedés gyorsaságát szeretné tesztelni, javaslom, hogy valós környezetben próbálja meg. A tesztelés teljes költsége ~1000 Ft.

Köszönjük hozzászólását, ha további információkat szeretne megtudni a szolgáltatásról kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. Kíváncsiak vagyunk minden szakértő online kisbefektető véleményére: erstebroker@erstebroker.hu
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ujhazi, 2006.12.11 08:53

Két fő erőssége:
1., online összeköttetés a bét felé, viccess... mivel máshogy nem is lehet kapcsolódni a bétre,
2., kiemelkedően kedvező dijstruktura... aha... azért keresni kellene a net-en hirtelen hogy van-e drágább.
pl: a határidős dij 250Ft+250Ft, ami a piacon jelenlévő egyik legnagyobb költség

30 napra visszamenőleg lehet lekérdezni a mozgásokat, ez is ugye viccc ??? és utánna mivan ? benyeli a rendszer? nincs elég merevlemez a tárolásra ???
és még a kereskedési rendszert nem is láttuk ;-)

amugy miért nincs demo a kereskedési rendszerről ??

szóval ezt nem magánszemélyeknek találták ki.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html