Nizzai terrortámadás: ezt lépték a mobilszolgáltatók (frissítve)

A nizzai események miatt a Vodafone minden Franciaországban roamingoló ügyfele bruttó 10 ezer forint értékhatárig jóváírást kap a július 14-én 19 órától július 15-én 10 óráig terjedő időszakban bonyolított sms- és hívásforgalmából - közölte a mobilszolgáltató. Hasonló bejelentést tett a Telenor és a Magyar Telekom is.
MTI, Napi.hu, 2016. július 15. péntek, 14:04
Fotó: Reuters

A jóváírás a Magyarországra és Franciaországon belülre indított hívásokra, valamint a Franciaországban fogadott hívásokra vonatkozik, közölte a Vodafone Magyarország pénteken.

A Telenor szintén legfeljebb 10 ezer forintig írja jóvá utólagosan azon kártyás és számlás ügyfeleinek a forgalmát, akik 2016. július 14-én 20 óra és 2016. július 15-én 20 óra között francia hálózatot használva hívást fogadtak vagy kezdeményeztek.

A Magyar Telekom a július 14-én és 15-én Franciaországban tartózkodó ügyfelei SMS-, MMS-, hívás- és adatforgalmi költségeit írja jóvá 10 ezer forintig.

Csütörtök este egy 31 éves, tunéziai származású férfi teherautójával belehajtott a francia nemzeti ünnepet lezáró késő esti tűzijátékot néző tömegbe Nizzában, közben a pisztolyából lövéseket adott le. Legkevesebb 84-en vesztették életüket, többtucatnyian megsebesültek, közülük 18-an életveszélyes állapotban vannak. A rendőrök megölték az ámokfutót.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

INRI, 2016.07.15 16:00

Terrorista csomag a multiknál.
A keletiből most olcsóbban lehet a Shorosh terroristáknak üzenni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html