Csere az NN Biztosító élén

Michal Hucal személyében 2020. január 1-jétől új vezérigazgató veszi át a magyarországi NN Biztosító vezetését. Sztanó Imre, a biztosító jelenlegi vezérigazgatója az NN Csoport nemzetközi digitálizációs igazgatójaként (Chief Digital Officer) folytatja karrierjét - adta hírül a biztosító.
Domokos László, 2019. november 26. kedd, 14:20
Fotó: Getty Images - Képünk illusztráció.

A szükséges felügyeleti engedélytől függően 2020. január 1-jétől Michal Hucal veszi át az NN Biztosító vezérigazgatói posztját. A jelenleg az NN lengyelországi leányvállalatának értékesítési igazgatójaként dolgozó szakember 2016 áprilisában csatlakozott a Csoporthoz.

A szakember a Varsói Egyetemen végzett, banki és biztosítási területen egyaránt jelentős tapasztalattal rendelkezik. A poszton az NN Biztosítót 2016. március óta sikeresen irányító Sztanó Imrét váltja ezen a poszton.

Sztanó továbbra is az NN Csoporton belül folytatja karrierjét: a cégcsoport nemzetközi digitalizációs igazgatói (Chief Digital Officer) tisztét látja majd el. Ebben a teljesen új szerepkörben a feladata új digitális megoldások és partnerségek kidolgozása lesz.

HOZZÁSZÓLÁSOK