Költözik az egyik legforgalmasabb NÚSZ-iroda

Új helyre költözik Székesfehérváron a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) ügyfélszolgálati irodája, amely évente több mint 11 ezer ügyfelet szolgál ki - adta hírül a cég.
Szász Péter, 2019. augusztus 15. csütörtök, 14:32
Fotó: Shutterstock

A székesfehérvári iroda jelenleg az M7-es autópálya 59-es kilométerszelvényénél lévő pihenőben van, de szeptember 2-től már a Berényi út 13. szám alatt, a megszokott nyitva tartási időben, ingyenes parkolási lehetőséggel várja az ügyfeleket.

A döntés oka, hogy a NÚSZ szerint az ügyfelek döntő többsége a városból autózott ki ügyintézésre az autópálya melletti irodába - írják.

A székesfehérvári iroda nagyon forgalmas, évente 11 ezer ügyfelet szolgál ki. A megyében még Dunaújvárosban van kirendeltsége a NÚSZ-nak.

A szolgáltatások köre többek között az e-matrica értékesítésétől, a pótdíjakkal, rendszámelírással és -átírással kapcsolatos ügyintézésen át egészen a viszonylatijegy-tervezésig, az egyenlegfeltöltésig, valamint a különböző kérelmek feldolgozásáig terjed.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

narancsragacs, 2019.08.15 18:19

Bla bla bla.. Mint ahogy narancsisztánban ez lenni szokott ez a mese része a dolognak. Az igazi ok biztosan más mert az M3 as pályán Budapesten és még jópár külterületi forgalmas út mellett vannak irodáik messze a városok sűrűn lakott részeitől :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html