Nyerőgépek helyett sorsjegyautomaták működnek a kocsmákban

Augusztus végéig már 22,3 milliárd forint játékadó folyt be a költségvetésbe, ami az éves szinten tervezett 33 milliárd forintnak a 68 százaléka - írta a Világgazdaság, amely szerint a kocsmákból kitiltott nyerőgépek helyére lassan újra visszaszivárog a szerencsejáték.
Napi.hu, 2014. október 6. hétfő, 07:47
Fotó: Napi.hu

A Szerencsejáték Zrt. sorsjegy automatákat telepít, amelyekből tizet már tesztelnek budapesti és vidéki helyszíneken.

Az állami vállalat a Világgazdasággal azt közölte: a sorsjegy automaták jelenleg tesztelés alatt állnak, a későbbiekben tudnak bővebb információval szolgálni róluk, ha széles körben bevezetik őket.

A lap szerint szintén kocsmai játék lett a lóverseny is, miután a Magyar Lóversenyfogadást szervező Kft. számos sörözőbe, borozóba telepített terminálokat. A cég ügyvezetője, Haál Gábor azt nyilatkozta: hetente hozzávetőlegesen 40 ezer darab tikettet értékesít a társaság, ami körülbelül a duplája a tavalyinak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

drama, 2014.10.06 09:24

Ez az egész is jól leképezi a hatalom, jelen esetben a "KERESZTÉNY ERKÖLCSŰ" Orbán hatalom stratégiáját:
Ha meg akarsz változtatni valamit jelölj ki valakit bűnösnek, nem magyarnak, nem kereszténynek, külföldi karvalytőkésnek és Orbán lábaközét(azta hatalmasat) nem tisztelőnek:
Mi történt: Lázár János azzal az indokkal szünteti meg a kisfalvak kocsmájában a nyerőgépeket(a bedobálósokat): hogy a segélyesek az Ő(sicc) és az árjamagyarok drága pénzét a gépekbe dobálják(holott erre vonatkozó releváns objektív szociológiai kutatás nem állt rendelkezésre)..ezzel megvalósított egy társadalmi réteg(akinek eleve nincs érdekérvényesítési potenciálja) MEGBÉLYEGZÉSÉT, MEGALÁZÁSÁT, NEM EMBERSZÁMBA VEVÉSÉT..és ezt a szintén árjakeresztény Orbán lábaközét imádó fidesz szavazók, békemenetesek szintén kertresztény lelkesedéssel vették: kvázi ők is megalázták a egélyezetteket!
Rá alig egy évre: kasszinókoncesszió és ez..
Ezze nincs semmi baj: csal akkor a KERESZTÉNY nagy-árja magyar fideszeseknek illő lenne ELNÉZÉST kérni az érintettektől(ha már ők tanítják a keresztény erkölcsöt-és etikát az iskolákban a fiataloknak)...de á nem: ők már annyira nem keresztények!
Undorító, az embernek kifordul a gyomra tőlük: de hát most ez a trendi...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

unortodox, 2014.10.06 08:31

..jó a sorsjegy ..,minden 3. 4. nyer ....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Thubiso, 2014.10.06 08:04

Pedig mindent a helyére kellene tenni. Italt az italboltból, kenyeret a kenyérboltból, dohányt a dohánybolt, virágot a virágboltból, a játékszenvedély kielégítése pedig a szenvedélyboltból.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html