Nyugdíjasok, figyelem! Ilyen munkákra számíthatnak

A Meló-Diák Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet és a Pesti Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet nyerte a Magyar Követeléskezelő Zrt. által irodai munkára közvetítésére kiírt 128 millió forintos közbeszerzést. Mindkét szövetkezet székhelye Újlengyelben van.
Németh Géza, 2019. augusztus 6. kedd, 12:46
Fotó: Getty Images

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Magyar Követeléskezelő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A diákok és a nyugdíjasok feladatai - egyebek mellett - pénzügyi iratok adatainak rögzítése a főkönyvi rendszer számla-nyilvántartó moduljában (550 darab/nap), pénzügyi iratok átvétele, azonosítása, lefűzése (600 darab/nap), üzleti iratok beazonosítása irattípus szempontjából (300 darab/nap), e-mailek küldése előre megszerkesztett és rendelkezésre bocsátott formalevelek felhasználásával.

A teljes összeg fele-fele arányban oszlik meg a diák- és a nyugdíjas szövetkezet között. Mindkettővel július 26-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a tenderen a diák munkára az EU-DiákOK Munkaerőközvetítő és Szolgáltató Iskolaszövetkezet (Újlengyel), a Schönherz Iskolaszövetkezet (Göd), a Mads - Márton Áron Szolgáltató Iskolaszövetkezet (Budapest) és a Prodiáj Iskolaszövetkezet (Székesfehérvár). A nyugdíjas munkára pedig még a Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet (Budapest) és a szintén fővárosi székhelyű ProAktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet tett ajánlatot.

HOZZÁSZÓLÁSOK