Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A portál szerint erre utal, hogy Lenkeit Rogán Antal már felkérte arra, hogy tekintse át az állami reklámköltéseket felügyelő hivatal működését, feladatait. Rogán Antal minisztériuma a lappal azt közölte, hivatalosan pénteken döntenek a hivatal vezetőjének személyéről.

A jogász végzettségű Lenkei 1995-2002 kötött az MTV-nél dolgozott bemondóként, műsorvezetőként. Később, 2011-2013 között az V. kerületi önkormányzat kábeltévéjének, a City TV-nek ügyvezetője volt. Valószínűleg innen ismeri Rogán, ugyanis ebben az időszakban a politikus volt a kerület polgármestere. Lenkei 2013. januártól dolgozik a fejlesztési tárcánál.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatalt (NKH) tavaly hozta létre a kormány, hogy egyetlen hivatal rendelkezzen az állami intézmények és vállalatok hirdetési költségei felett. Az idén 25 milliárd forintot szétosztó NKH eredetileg a Lázár János vezette Miniszterelnökség alá tartozott, most Rogán Antal új minisztériumához, a Miniszterelnök Kabinetirodához került. A hivatal korábbi vezetője, Nobilis Márton azt követően nyújtotta be lemondását, hogy kiderült, a hivatal Rogán felügyelete alá kerül - írta a VS.hu.