Bár az üzleti kihívások különbözőek, a vállalkozói igények hasonlóak. Ezekre kínál költséghatékony alternatívákat az Invitel ADSL csomagja.

Egy vállalkozás beindítása és működtetése nem egyszerű feladat. Ma már egy sikeres iroda elengedhetetlen kelléke az internet és a telefon, ahogyan a toll és a jegyzetfüzet.

Az is nélkülözhetetlen, hogy a vállalkozásnak saját honlapja legyen. Ha már felkerültünk a világhálóra, egyszerűen bemutathatjuk cégünket, a cég tevékenységét, arculatát, listázhatjuk az elérhetőségeinket, de elhelyezhetjük a referenciáinkat is, hogy bárki könnyen tájékozódhasson rólunk.

A dolgozói létszám növekedésével egyre fontosabb a „rugalmas iroda" kialakítása, ahol nem gabalyodunk bele az (adat)kábelek rengetegébe, és bárhonnan, akár az ebédlőasztal mellől is átfuthatjuk az aktuális híreket, vagy intézhetjük levelezésünket kihasználva a holtidőket.

Az Invitel ADSL csomagjával számos igényre egyszerre nyújt megoldást. A domain név regisztráció és karbantartás a kedvezményes szélessávú előfizetés mellé egy minimális nettó 330 forintos havidíjért vehető igénybe. Az internet jelet elosztó wi-fi router telepítése és kiszállítása pedig havonta nettó 990 forint.

Az Invitel folyamatosan keresi a telekommunikációs kihívásokat, hogy a különböző igényekre valóban testre szabott megoldásokkal szolgáljon, így nyújtva segítséget üzleti ügyfeleinek.