Az iPhone 4S elsőként október 28-án nulla  órától Budapesten a Westend bevásárlóközpontban található T-Pont üzletben kapható, ezen kívül három vidéki helyszínen, Győrben, Pécsett és Szegeden a helyi Árkád bevásárlóközpontok T-Pontjaiban, illetve a T-Mobile webáruházában is elérhető.

Az eddigi legnagyszerűbb iPhone 4S főbb jellemzői közé tartozik a kétmagos A5 processzor, amely maximum kétszer gyorsabb teljesítménnyel és hétszer gyorsabb grafikai megjelenítéssel bír. Továbbá a 8 megapixeles kamera, a továbbfejlesztett optika és a beépített szerkesztés, mi több, 1080p HD videófelvétel rögzíthető. Az iPhone 4S az iOS 5-tel kerül forgalomba, ez a korábbihoz képest több mint 200 új funkciót kínál, beleértve az értesítési központot, az emlékeztetőket és a Twitter integrációt. Az iCloud szolgáltatás lehetővé teszi a fényképek és dokumentumok kényelmes és egyszerű tárolását, és vezeték nélkül továbbítja azokat a kívánt eszközökre. Az iCloud egyszerűen csak teszi a dolgát - automatikus, könnyen használható és problémamentes.

Chris Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az iPhone megjelenésével új értelmet nyert a felhasználói élmény, s ennek eredményeképpen meghatározó szerepet játszott az okostelefonok térnyerésében és a mobilinternet elterjedésében. Az iPhone 4S hazai bevezetésével további távlatok nyílnak meg ügyfeleink előtt.

iPhone 4S árak

Az iPhone 4S 16 GB-os modell 19 900 forinttól 32 GB-os verzió 49 900 forinttól, 4 GB-os készülék pedig 69 900 forinttól lesz elérhető ikon600 vagy MédiaMánia XL díjcsomag vásárlása esetén.