Egy dohányboltra elég cigarettát foglalt le a rendőrség

Tizenkétezer doboz, 16 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak a rendőrök és az adóhatóság munkatársai Tiszakerecseny térségében, több csempészt elfogtak - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI szerint.
Szabó Dániel, 2018. október 3. szerda, 19:58
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A csempészés miatt eljáró rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai kedden elfogtak két ukrán állampolgárt, aki nem tudta igazolni, hogy jogszerűen tartózkodna Magyarországon. A két férfi beismerte, hogy cigarettát csempészett és eközben illegálisan lépte át az ukrán-magyar határt.

Idegenrendészeti eljárás is indult ellenük.

Mint írták, röviddel később a helyszín közelében elfogtak egy ukrán-magyar kettős állampolgárt, aki szintén részt vett a csempészett cigaretta szállításában. A rendőrök nyomkövető kutyával átvizsgálták a környéket, és egy tiszakerecsenyi épületben még egy ukrán állampolgárt és 12 ezer doboz csempészett cigarettát találtak.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2018.10.03 23:19

Ha 1000 forintba kerül a legális zárjegyes cigi a Nemzeti Dohányboltban, nem csoda, hogy sokan megpróbálkoznak a csempészéssel, hiszen biztosan akad vevő a cigire. Ezt a szállítmányt most megfogták, de fingjuk sincs, eközben hány másik jutott át sikeresen.

Hajrá cigicsempészek!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html