Negyedmilliárdért szerveztet rendezvényeket Áder alapítványa

Az Áder János államfő nevével fémjelzett Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány által rendezvényszervezésre kiírt nettó 250 millió forintos keretösszegű tendert a budaörsi székhelyű On Ad Production Kft. nyerte.
Németh Géza, 2019. október 31. csütörtök, 12:12
Fotó: MTI Fotó / Bruzák Noémi

A nyertes ajánlattevő feladata különféle rendezvények megszervezése, teljes körű előkészítése és lebonyolítása - budapesti és vidéki helyszíneken - az ajánlatkérő által megadott megrendelések alapján.

A nyertessel október 22-én kötött szerződést a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány, amely a nyílt tender eredményét az az uniós közbeszerzési közlönyben közölte.

Indult még a tenderen az Akció BTL Kft., a Moonline Hostessügynökség Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft., az AXIA Group Szolgáltató Zrt., közös ajánlattevőként a Bartha Management Kft., az ESG Holding Zrt. és az Event Company Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., továbbá a ReferoLUDVIG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és az Eventorg Kft. is.

Áder alapítványát a kormány bőven ellátja forrással, tavaly fél milliárd, idén közel másfél milliárd forint támogatást kapott.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2019.11.01 10:22

Hömpölyög az adófizetők pénze a lefolyóba. Csoda, hogy burjánzik az adóelkerülés, az offshore?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

narancsragacs, 2019.10.31 14:14

Már ilyen sokat kérnek a kóté lányok borkai sikerén felbuzdulva ?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html