Orangeways-zel utazhatunk a Hungaroringre

Az Orangeways Zrt.-vel írt alá szerződést a Hungaroring kizárólagos autóbuszos szállítói szolgáltatására a Hungaroring Sport Zrt. - derül ki a narancsbuszokat üzemeltető cég sajtóközleményéből.
NAPI, Túrós-Bense Levente, 2011. május 10. kedd, 14:41
Fotó:

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint azért esett az Orangeways-re a választás, mivel a társaságnak mind az ajánlata, mind az eddigi referenciái igen meggyőzőek voltak.

Tavaly több mind 200 ezer ember látogatott ki a Magyar Nagydíjra a verseny három napja alatt, az autóbuszos szolgáltatást a BKV látta el.

Az Orangeways autóbuszai a mogyoródi versenypálya megközelíthetőségét az Árpád hídi autóbusz-pályaudvarról, illetve a gödöllői HÉV Mogyoród állomásáról induló járatokkal biztosítja majd. Egy további járat pedig a helyszín egymástól távol található létesítményeinek gyors eléréséről gondoskodik.

A jelenleg 78 buszt üzemeltető, elsősorban nemzetközi autóbuszjáratairól ismert társaság egyre nagyobb szerepet vállal a helyi tömegközlekedésben, a Volán valamint helyi önkormányzati megbízások révén. Tavaly a cég 2,4 milliárd forintos árbevételének több mint 40 százaléka belföldi szolgáltatásból származott.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

narancsos, 2011.07.06 18:00

Hmmm... lehet , hogy nem volt jó választás a részükről. A neves cég nem igazán jó helyzetben áll, alkalmazottait nem fizeti ki sorozatosan max. a sofőröket de őket is 1-1,5 hónapos késéssel! Minap foglalták le 2 buszukat a lízing cég ( gondolom most oda megy az emberek fizetése). Remélem azért a Hungaroringen helytállnak mert akkor már nem magát a céget (OW) hanem a magyar F1-es szervezést fogják rontani. Sok sikert!!!

Üdv.:-Nari-
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html