Órási munkák kezdődnek az M3-as autópályán hamarosan

Nyílt közbeszerzést írt ki a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló, új M3 autópálya csomópont megépítésére.
Németh Géza, 2016. november 2. szerda, 15:36
Fotó: Napi.hu

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás a feladatot részletezve kiemeli az 1555 méteres 2x1 sávos út, az autópálya feletti híd, továbbá a négy körforgalom megépítését.
Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt három lezárt üzleti évben a nettó árbevétele - összesen - elérte a 3 milliárd forintot, amelyből a közútépítésnek legalább 2 milliárdot kell kitennie.

Az ajánlattételi határidő december 15. Az értékelésnél 70 súlyszámot kapnak a minőségi kritériumok, míg az ár 50 súlyszámmal szerepel a tényezők között. A minőségi kritériumok közül a környezetterhelési érték a legfontosabb, 25-ös súlyszámmal, ezt követi - 20 súlyszámmal - a szakemberek tapasztalata.

Az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program éves fejlesztési keretében a projekt összköltségét 5 milliárd forintra becsülték, amelyet teljes egészében az Európai Unió állna.

HOZZÁSZÓLÁSOK