Orbán Viktor fogadta a Tata Csoport elnökét

A magyar gazdaság fejlődéséről és szakemberek képzéséről, tapasztalatcseréjéről is egyeztetett csütörtök délután Orbán Viktor miniszterelnök és Natarajan Chandrasekaran, az indiai Tata Csoport elnöke az Országházban - mondta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Szász Péter, 2018. szeptember 27. csütörtök, 19:27
Fotó: MTI Fotó

A megbeszélésen részt vett Varga Mihály pénzügyminiszter, valamint Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is.

Elhangzott: Magyarország gazdasági sikerei jó alapot biztosítanak arra, hogy mélyítsék az együttműködést India legnagyobb magáncégével, a Tata Csoporttal, amely az ipar számos ágazatában tevékenykedik a világ több mint 85 országában.

A vállalat 2013 óta a magyar kormány stratégiai partnere. A magyar szakemberek számára kiemelkedően hasznos a Tata Consultancy Services leánycég tanácsadó tevékenysége, illetve az általa szervezett üzleti képzési programok, amelyeket a jövőben is folytatni fognak - mondta Havasi.

A kép forrása: MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tlg01, 2018.09.28 07:05

@rotaryfun: a törekvő rokonokkal nem lesz nehéz dolguk :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

rotaryfun, 2018.09.27 20:10

Aztán csengetni ám a führer kedvenc szórakozására a TAO pénzt mert LEX TATA :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html