Őrült költekezésbe kezd az állami cég

Összesen 8 milliárd forintot szán 12-13 ezer dolgozójának munkaruhájára a Volánbusz, azaz fejenként több mint 600 ezer forintot áldoz erre a célra - írja a Magyar Nemzetre hivatkozva az Index.
Napi.hu, 2017. január 23. hétfő, 08:45
Fotó: Napi.hu

A Dél-alföldi Közlekedési Szakszervezet vezetője a lapnak adott nyilatkozatában irreálisnak nevezte a beszerzés mértékét: dolgozónként öt garnitúra formaruháról van szó, amelyből egy szett  120 ezer forintba kerül, annál is inkább, mert a Volánbusz által rendelt formaruhák méretre készülnek, és a munkavállalókra szabják azokat - írja a portál.

A közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint 4 ezer télikabátot, 57 ezer nyakkendőt, 110 ezer nadrágot, 114 ezer hosszú és ugyanennyi rövid ujjú inget, továbbá a női alkalmazottak részére több mint 6 ezer blúzt és szoknyát, valamint több mint 3 ezer sálat vásárol a Volánbusz Zrt. A beszerzés nettó értéke 6,370 milliárd forint.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

krislaci, 2017.01.23 11:58

Nem semmi, 600ezer Ft/fő, csak munkaruhára.
Azt gondolhatnánk, milyen jól mehet nekik.
De nem, ők úgy szórják a pénzt, hogy közben csak állami támogatással tudnak fennmaradni.
Tehát, az adófizetők pénzéből ilyen nagyvonalúak.
Ez nem korrupció?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html