Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kiderült, hogy a Mol üzemanyag-szállítója tévesen hajtotta végre a lefejtést múlt pénteken a kétegyházi benzinkúton, így az üzemanyagok összekeveredtek. A mulasztást csak az első reklamációk alkalmával észlelték a benzinkutasok, és a kiszolgálást azonnal leállították. Tegnap már újra biztonságosan tankolhattak az autósok - írta a portál.

Mintegy 1100 liter másmilyen üzemanyag kerülhetett a járművekbe, mint amilyen kellett volna, és szerda délelőttig már 30-an jelentkeztek, hogy mi a teendőjük - mondta a lapnak Oláh Timót, az üzemanyagtöltő-kutat működtető Timotex Kft. ügyvezetője. A tankolt mennyiséget az ügyfelek visszakapják.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy a Mol Zrt. az igazolt károkat tudja csak megtéríteni, ezért, ha szerelői beavatkozás történik, minden esetben számla és a szerelő nyilatkozata szükséges az üzemanyag okozta meghibásodásról. A kárigényről a jegyzőkönyvet a benzinkúton veszik fel, de a kártalanítás csak akkor fizethető ki, ha ezt az olajcég jóváhagyta.

A lap megkereste az ügyben a Molt is, a cégtől az alábbi választ kapták: "Kétegyházán, a Timotex Kft-nél történt üzemanyag összekeveredés körülményeit az esetet követően azonnal kivizsgáltuk. Megállapítottuk, hogy a szállítás során, emberi hiba következtében alakulhatott ki ez a sajnálatos helyzet.

A Timotex Kft-vel folyamatosan kapcsolatban állunk, kérjük, az esetlegesen érintett fogyasztókat, hogy a Timotex Kft-t keressék a további teendőkkel kapcsolatban.

Sajnálatunkat fejezzük ki a kialakult helyzet miatt, és mindent megteszünk a mihamarabbi, gördülékeny ügyintézés, és a megfelelő kárrendezés érdekében."