Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérők tették közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az ajánlatkérők a következők voltak: Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt., Expo 2020 Magyarország Nonprofit Kft., Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft., Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft., Helikon Kastélymúzeum Közhasznú Nonprofit Kft., Balatoni Hajózási Zrt., MAHART PassNave Személyhajózási Kft. és a Felső-Szabolcsi, Tokaji Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt.

A nyertesnek a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó szervezeteknek kell tanácsokat adnia a fejlesztésekhez, amelyek hazai forrásból valósulnak meg. A fejlesztések lehetnek turisztikai termékek, márkaépítések, a fő cél a vonzerő fejlesztése.

A nyertessel január 20-án kötöttek szerződést az ajánlatkérők. Indult még a tenderen a miskolci Hálózat a Regionális Fejlesztésért Alapítvány is.

A Céginfo.hu adatai szerint a nyertes Eubility Group Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2000-ben alakult WOLF Szolgáltató Kft. néven, a mai nevét 2011 óta viseli. A jegyzett tőkéje 3 millió forint. Tulajdonosai a LPBF Holding Zrt. és az EUB-RESZ Tanácsadó és Szolgáltató Zrt. A 2018-as évet 1 milliárd 927 millió forint nettó árbevétel mellett 1 milliárd 188 millió forint nyereséggel zárta. Az LPBF Holding Zrt. tulajdonosa Figura Ferenc. A EUB-RESZ Tanácsadó és Szolgáltató Zrt. tulajdonosa pedig Dicső László.