Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az év első napjától az OTP Global Markets felel a privátbanki és kiemelt privátbanki, a portfólió kezelési, az advisory, a független multi asset elemzési területért, valamint a csoportszintű befektetési szolgáltatási irányítási tevékenység kialakításáért.

Szeretnénk a csoportból fakadó szinergiákat előnyként biztosítani ügyfeleinknek, hogy akár Magyarországon, akár a régiós országokban egységes kiszolgálási modellel találkozzanak és a termékeinkhez bárhonnan hozzáférjenek. Kifejezett célunk a csoporton belüli tőkepiaci integráció megvalósítása, amellyel képesek leszünk minden szegmensben teljeskörű kiszolgálást nyújtani. A privát banki és a treasury tevékenység egységes irányítás alá vonásával könnyebben elérjük ügyfeleinket, akiknek egyedi ajánlatokat és még magasabb szintű szolgáltatásokat tudunk nyújtani a jövőben - mondta Bánfi Attila, az OTP Global Markets ügyvezető igazgatója.

Az OTP Bank teljes magyarországi privát banki ügyfélállománya jelenleg mintegy 23 ezer fő, a hitelintézet által kezelt magyarországi vagyon pedig nagyságrendileg 2 328 milliárd forint. Csoportszinten jelenleg 72 ezer privát banki ügyfele van az OTP Csoportnak, és a kezelt vagyon eléri a 8,3 milliárd eurót.

Ügyfeleink számára az átalakulás nyomán szélesebb termékkínálatot és egyszerűbb, online ügyintézést biztosíthatunk, továbbá elemzésekkel és egy megújult, proaktív tanácsadási folyamattal fogjuk tudni támogatni befektetési döntéseiket a jövőben - tette hozzá Bozsogi Tamás, a Kiemelt Privát Banki Főosztály főosztályvezetője.