Hibajelzést adott ki az OTP Bank - minden ügyfél érintett! (frissítés: a hibát elhárították)

A pénzintézet honlapján hétfőn a következő figyelmeztető üzenet jelent meg: "technikai okokból az OTP Bank által üzemeltetett internetes fizetési felületeken átmenetileg lassulás tapasztalható. Nagy erőkkel dolgozunk a hiba kijavításán." Keddre a problémát elhárították.
K. Kiss Gergely, 2019. október 14. hétfő, 12:08
Fotó: Napi.hu

Az Index.hu beszámolója szerint hétfőn nem működött semmi, sem a kártyahasználat, sem a netbank. Lapunk munkatársa megpróbált az internetbankba bejelentkezni, mire "A webhely nem érhető el" jelzésbe ütközött.

Múlt hét csütörtökön is volt egy országosan jelentkező technikai hiba már, akkor voltak emberek akiknek beszívta az automata a kártyáját, mások csak simán nem tudták használni.

Akkor az OTP azt írta, hogy az érintett ügyfeleknek azt javasolják, hogy igényeljenek új kártyát, az OTP ingyen legyártja nekik.

A portál megkereste a bankot a mostani hiba miatt is, ők a következőt válaszolták: "a hétvégén rendszerfejlesztés történt, ideiglenesen ez okoz lassulást az OTP Bank egyes elektronikus csatornáinak működésében. Nagy erőkkel dolgozunk a hiba kijavításán".

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2019.10.15 14:30

Csányi Sanyi bácsinak inkább a bankjával kellene foglalkoznia, mert a szar magyar focival nem nagyon tud semmit kezdeni, de közben a bankja is szét fog rohadni.
Nincs lassan olyan hónap, hogy ne döglene be az OTP számítógépes rendszere, sőt heti rendszerességgel van olyan, hogy a hitelkártya információkhoz nem tud hozzáférni az ügyfél.

Ez a marha nagy monopol helyzet, amiben 30 éve van az OTP egy kicsit kényelmessé tette Sanyi bácsit és a vezetést.
Munklára fel Sanyi bácsi, mert az ügyfelek előbb-utóbb megunják a balfaszkodást és elviszik a pénzüket másik bankba....!!!

Ja és a fentiek mellett eléggé drágán mérik a szolgáltatásaikat is, ahhoz képest, hogy a minőség egyre szarabb, az áraik pedig egyre emelkednek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2019.10.14 15:46

Valahogy ez a digitalizáció nem megy nekünk.
Itt minden lap, regisztráció egy rakás xar. Körülményes, lassú, nem működik.
Főleg a banki, és az állami portálok.
Mert ebben is qrva jól teljesítünk. A szlovákok meg lesajnálnak minket.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html