OTP-ügyfelek, figyelem! Megint problémák vannak - reagált a bank

Pénteken is problémák vannak az OTP online szolgáltatásaival. Az OTPdirekt szolgáltatás nem működött a bejelentkezést követően. Egyik olvasónknak az utalás sem sikerült a pénzintézet webes felületén.
K. Kiss Gergely, 2017. november 3. péntek, 09:19
Fotó: Napi.hu

"Hiba a bevitt adatokban! Pillanatnyilag a banki rendszer nem elérhető. Kérjük próbálja meg később!" - ezt a hibaüzenetet írta ki az OTP netbankja miután lapunk munkatársai megpróbáltak bejelentkezni. A felület megnyitásakor viszont az oldalon nem jelzik, hogy akadozás lenne a rendszerben. Az akadozást több olvasónk is jelezte.

Megkérdeztük a bankot a fennakadásról, a kommunikációs osztály közölte: "Az internetbank működése során jelenleg lassulás tapasztalható. Szakembereink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy ismét a megszokott módon működjenek a szolgáltatások." Miközben az OTP netbankja akadozik, a mobilbankos alkalmazás működik, legalábbis a Bukszának azon keresztül sikerült több átutalást is végrehajtania péntek délelőtt.

Az OTPdirekt internetbank, a SmartBank, illetve a webshopjának működésével csütörtökön is problémák voltak. A bank akkor jelezte, hogy szakemberek "nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy ismét a megszokott módon működjenek a szolgáltatások", egyben elnézést kérnek az érintettektől. Az OTP tájékoztatása szerint nem leállásról, csak lassulásról volt szó.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2017.12.11 17:50

@citadella1: ezt én már vagy 20 évvel ezelőtt megtettem :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

citadella1, 2017.12.11 17:35

3 napja próbálom az otp oldalát megnyitni,de csak üres oldal jelenik meg.Kérdezném mikor várható az oldal használata?Csiga lassú munkálat folyik az kijavításán úgy látom.Nem egy embernek kéne ezen dolgoznia,hanem mindenkinek.Úgy látom normális szakértő rendszergazda nincs az otpnél.Ha ez így folytatódik távozom az otptől és mindenkinek ajánlom hogy ők is távozzanak.Az otp egyszer már keresztbe tett nekem most én fogok kerezstbe tenni az otp nek,ha ezt így folytatják.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html